Onze groepsaccommodatie tijdens corona

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor je geplande vakantie bij onze groepsaccommodatie. Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan. We proberen je dan binnen 48 uur van een reactie te voorzien.

Onze accommodatie is open

Op onze accommodatie zijn maatregelen genomen m.b.t. de hygiëne. Neem voor de zekerheid wel even contact op voordat je komt. Dan weet je zeker welke maatregelen op dat moment gelden.

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de gevolgen van het coronavirus (COVID-19) op jouw boeking. Indien je bij ons hebt aangegeven een bepaalde accommodatie te boeken, dan geldt deze mondelinge toezegging als een definitieve boeking van de desbetreffende accommodatie. Ben je genoodzaakt deze te annuleren? Dan moet je dit schriftelijk aan ons meedelen. Een gemaakte boeking kan helaas niet zonder kosten worden omgeboekt, gewijzigd of geannuleerd. Neem contact met ons op bij vragen.

Hoe zit het met de veiligheid op de accommodatie?

We hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf.  Zo zijn er extra gedragsregels voor gasten. Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

  • Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter)
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je klachten hebt