Omgeving

De Kleine Voordijk ligt op loopafstand van het strand en op fietsafstand van bos en heide. Ook zijn er veel leuke en interessante excursies te maken in de omgeving: kastelen, dierenparken, klimbossen en meer.

In de omgeving van de accommodatie zijn verschillende winkels en supermarkten te vinden, onder meer Jumbo, Albert-Heijn, Plus, Lidl, Aldi en Boni.

  • Veluwemeer: zwemmen, surfen en meer

    De accommodatie ligt te midden van de akkers en weilanden en is omzoomd door bomen. Op 300 meter afstand ligt strand Nulde, aan het Veluwe-Randmeer. Je kunt hier surfen, zwemmen, kanoën, golven en paintballen.

  • Wandelen en fietsen door bos en hei

    Binnen enkele kilometers ben je in de prachtige bossen en op de heidevelden van de Veluwe. Hier kun je wandelen en fietsen over de goed aangegeven routes. Ook het bosbad in Putten is een leuke bestemming voor een fietstochtje. Fietsen huren kan in de omgeving.

  • Stoomgemaal

    De Arkemeense polder werd vroeger bemalen door een stoomgemaal, dat nog steeds bezichtigen is in de buurt van Nijkerk. Het stoomgemaal wordt in stand gehouden door vrijwilligers en werkt nog steeds.